Informació

BENVINGUTS A LA SECCIÓ DE MAINADA

En aquest apartat hi trobareu tota la informació útil i necessària sobre la Secció de Mainada del CEO i també el seu funcionament. 

 

NOTÍCIES

· El divendres dia 28 de setembre tindrà lloc la reunió de pares de la presentació de la Temporada 2018-2019 a l’Institut la Garrotxa a les 20h

· El dissabte dia 29 de setembre la Secció de Mainada del CEO celebrarà, com cada any, la Festa de Mainada, aquest cop a les pistes de can Frontana de Batet de la Serra. Us hi esperem famílies! 

Cartell Festa Mainada

 

Presentació de la temporada

Un any més des del Centre Excursionista Olot tornem a engegar la Secció de mainada. La dinàmica d’aquest nou curs serà molt similar a la dels cursos anteriors, sempre intentant millorar i aprendre una mica més.

feec_curses_ultraresistencia_2015-150x150

 

Enguany l’equip de monitors tenim nous projectes, els quals estan fomentats en la pràctica de l’excursionisme, però sobretot enfocats a treballar aspectes relacionats amb l’educació en el lleure. Són reptes pensats perquè els nostres participants convisquin en un ambient lúdic i divertit, però que alhora els serveixin per anar creixent com a persones. Tot això ho farem aprofitant tot el que el nostre entorn natural ens ofereix.

En conclusió, creiem en l’excursionisme i el lleure, com una forma d’educar i de viure divertida, creativa i solidària. Per tant, un any més apostem per aquesta fórmula que durant els últims anys ens ha donat bons resultats.

 

Funcionament i organització de la Secció de Mainada

  • Els nens i nenes

Aquest any tots els nens/es de la secció estaran repartits en 5 grups d’edat.

Els grups de menuts, petits i mitjans sortiran d’excursió un dissabte cada 3 setmanes aproximadament, i un cop al trimestre es faran unes petites colònies d’un cap de setmana, on dormirem en cases de colònies, refugis guardats o terrenys d’acampada. En aquestes petites colònies aprofitarem per fer activitats com ara tallers, jocs de nit, vetllades, gimcanes, explicar contes, tocar la guitarra… entre moltes altres coses. Finalment al juny hi haurà unes colònies d’una durada més llarga – 5 o 6 dies – on hi haurà moltes sorpreses!

Els grups de grans i de joves també faran les sortides els dissabtes, i faran un cap de setmana de ruta al trimestre,  amb el propi grup.

  • Els monitors i monitores

Els monitors i monitores de Mainada som socis voluntaris del Centre Excursionista d’Olot que de forma altruista organitzem totes les activitats de la secció de Mainada.

Funcionem de manera autònoma establint el nostre equip de monitors voluntaris, les responsabilitats i les línies de funcionament de la secció, d’acord amb els Estatuts de l’entitat.

Tots els monitors estem registrats com a voluntaris dins del Llibre de voluntaris de l’entitat i establim un contracte de voluntariat amb el CEO. Tots els socis i sòcies podeu consultar aquest registre sempre que ho vulgueu.