Cultura de muntanya

Benvinguts i benvingudes a l’espai de Cultura de muntanya del Centre Excursionista d’Olot. A través de la Sala, els socis i sòcies de l’entitat preparen activitats, exposicions, conferències, trobades… relacionats amb el món excursionista, esportiu i social d’Olot i la Garrotxa. També és un espai obert a la ciutat d’Olot, situat al bell mig del Firal. 

Els Dijous al CEO: Espai de Socis i Sòcies

Espai Socis
 
Tens propostes pel CEO?
 
Aquest és un punt de trobada de treball, de creació i
generació de noves idees per fer crèixer qualitativament la nostra entitat. 
 
Vine! Ens trobem cada últim dijous de mes a les 19h al CEO
 
 
Pròximament:Copy of [Original size] Copy of cartell ceo neuPodràs visitar l’exposició del 29 de Novembre al 6 de Gener a la sala del CEO.  

La Sala – Reserves

La Sala és l’espai d’exposicions i conferències de l’entitat. És oberta a tothom qui vulgui exposar-hi, tant socis com no socis. Si hi estàs interessat, contacta amb nosaltres i reserva el teu espai a ceo@ceolot.cat / 972260675. El muntatge i el material és responsabilitat del comissionari. 

Obert de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. 

Anteriorment

Refugiats

REFUGIATS L’ODISSEA CAP A EUROPA

A partir del 18 de maig i fins el 31 de juny a la sala del CEO.
Exposició fotogràfica de Sergi Cámara.
Una exposició en el marc de les Jornades “Construïm Horitzons” organitzada per Brigada Garrotxa-EKO.
Obert de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre. 

 

CbolibiaHACHACOMANI, EL SOMNI DELS SIS MIL

29 de juny a les 20h30 al CEO
Fa un any l’Agustí, en Jordi, l’Albert, la Mariona, l’Esteve i l’Alba van agafar un avió direcció a Bolívia disposats a passar vint dies descobrint el país i amb la intenció de fer algun cim…
Vols saber quines aventures van viure aquest grup de socis? Ens ho explicaran el proper 29 de juny al CEO, no hi faltis!

 

10 TAKLA

Presentació de la ONG Health us Nepal

1 de juny – 20h30 a la Sala del CEO
Presentació a càrrec de Ramon Boix, soci del CEO, qui, per ajudar al seu fill Marc, nepalès d’origen i metge de la UB, i amb l’ajut de familiars i d’amics d’en Marc, la ONG “HEALTH US NEPAL”, per assistir sanitàriament a la població desvalguda de la zona del Nepal, Humla, al vell mig de la serralada de l’Himàlaia d’on ell és originari. En Marc és allà fent la feina de metge i en Ramon vol motivar, sense més, el nostre interès pel projecte i fer-vos partícips de la gènesi i creixement d’aquesta ONG d’ajut directe.

DantesPeak

PROJECCIÓ DEL FILM “Un pueblo llamado Dante’s Peak” I DEBAT

31 de maig – 18h a la Sala d’Actes de l’Hospici
Projecció
de la pel·lícula Un pueblo llamado Dante’s Peak (1997), dirigida per Roger Donaldson, i posterior debat conduït per Xavier de Bolòs.

S’obsequiarà a tots els assistents amb exemplars del nou plànol-guia o de guies de vulcanisme del Parc Natural, també amb punts de llibre i braçalets de la #SetmanaNatura.
Activitat gratuïta, en el marc de la #SetmanaNatura i inclosa en el programa Visc entre Volcans i el 7th International Maar Conference. Organitzen: Centres de Documentació de Medi Ambient i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, del Departament de Territori i Sostenibilitat; Centre Excursionista d’Olot i Museu dels Volcans d’Olot. #SetmanaNatura

Kirguizistan

KIRGUIZISTAN, MUNTANYES I AIGUA
11 de maig a les 20h30 al CEO

Conferència sobre les excursions per les muntanyes del Kirguizistan i explicació amb guies del país. Un grup de socis del CEO que recentment han visitat el país comperteixen la seva experiència. No hi faltis!

 

 

 

 

Top