Nou espai de socis (Whatsapp)

 

Vallter-Núria.2018_2

Al CEO ens agrada escoltar els nostres socis/es i ens n’adonem que una de les inquietuds que més ens transmeten és la falta de comunicació amb la resta de membres del centre per poder fer activitats a la muntanya.

A partir d’aquí, després de trencar-nos les banyes de com abordar i suplir aquesta necessitat, i evidentment, aprofitant els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies, se’ns acudeix intentar ajuntar el màxim de socis en una mateixa plataforma i permetre aquesta esperada comunicació entre vosaltres.

Aquest grup està pensat, fet i creat exclusivament per facilitar la comunicació entre vosaltres, que cap es quedi sense l’oportunitat de fer una sortida a la muntanya, ni de conèixer algun altre membre amb les seves mateixes aficions i disponibilitats horàries.

Com és comprensible les activitats sorgides a través d’aquest grup no estan assegurades pel CEO, per tant els socis es fan responsables d’ells mateixos i del grup que es formi. Com a entitat sempre recomanem tenir assegurança quan es fa qualsevol tipus d’activitats o esports a l’aire lliure.

Normativa:

Has de ser soci/a del CEO
No faltar el respecte
No parlar de temes ni enviar informació que no estigui relacionada amb la finalitat del grup (política, futbol, temes actualitat, etc.)

Com inscriure’t:

Clica al següent enllaç, omple el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per informar-te que ja estàs adherit/da al grup.

Mesa de trabajo 4Formació CEO

– Em vull inscriure al grup de Whatsapp de socis del CEO –

 

 

Top