Nou espai de socis (Whatsapp)

 

Vallter-Núria.2018_2

Al CEO ens agrada escoltar els nostres socis/es i ens n’adonem que una de les inquietuds que més ens transmeten és la falta de comunicació amb la resta de membres del centre per poder fer activitats a la muntanya.

A partir d’aquí, després de trencar-nos les banyes de com abordar i suplir aquesta necessitat, i evidentment, aprofitant els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies, se’ns acudeix intentar ajuntar el màxim de socis en una mateixa plataforma i permetre aquesta esperada comunicació entre vosaltres.

Aquest grup està pensat, fet i creat exclusivament per facilitar la comunicació entre vosaltres, que cap es quedi sense l’oportunitat de fer una sortida a la muntanya, ni de conèixer algun altre membre amb les seves mateixes aficions i disponibilitats horàries.

Com és comprensible les activitats sorgides a través d’aquest grup no estan assegurades pel CEO, per tant els socis es fan responsables de tenir contractada una assegurança de muntanya, ja sigui la del Centre Excursionista, la federativa o qualsevol altre equivalent amb alguna altre entitat. El Centre Excursionista no es farà responsable de cap atribució que es pugui reclamar en respecte de l’assegurança.

Normativa:

Has de ser soci/a del CEO i tenir assegurança de muntanya
No faltar el respecte 
No parlar de temes ni enviar informació que no estigui relacionada amb la finalitat del grup (política, futbol, temes actualitat, etc.)

Com inscriure’t:

Clica al següent enllaç, omple el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per informar-te que ja estàs adherit/da al grup.

Mesa de trabajo 4Formació CEO

– Em vull inscriure al grup de Whatsapp de socis del CEO –

 

 

Top