Formació

 

 

 

JORNADA DE SEGURETAT I ALLAUS

DATA: 11 i 14 de desembre 

Aquesta jornada tècnica està dirigida a tots aquells muntanyencs / esquiadors que es mouen en terreny hivernal nevat. Practicants de l’esquí de muntanya, snow, raquetes, alpinisme… Pretén divulgar el món de la neu i de les allaus, identificar els perills que comporta i minimitzar-los en la mesura del possible. També aprendrem a desenvolupar-nos a la muntanya hivernal amb la màxima seguretat que ens sigui possible. Traçant o escollint l’itinerari més segur en cada cas. Es tractarà fonamentalment l’autorescat, o sigui, la recerca de la víctima amb els propis mitjans del grup que participa en la sortida. Es farà un simulacre el més real possible amb l’enterrament a la neu d’una persona i la seva posterior localització.

+infoinscriu-te


CURS ESQUÍ DE MUNTANYA (nivell 1 i 2)

L’Esquí de Muntanya és el mitjà que ens ajudarà a moure’ns per l’alta muntanya hivernal. Amb el curs donarem els coneixements bàsics de l’esquí de muntanya per començar a fer sortides fàcils i amb autonomia. 

DATES: 15/01 i 22/01 Sessions teòriques al local del CEO de 19.30 a 21.30. Cap de setmanes 18-19 i 25-26 de Gener sortides pràctiques, lloc a concretar. 

Informació per inscriure’t’: Si requereixes de l’assegurança de la FEEC (temporal pels dies de la sortida pràctica) ja que no la tens o el nivell és insuficient cal seleccionar la opció al desplegable 9 ‘FEEC Temporal Curs ESquí’ + seleccionar la opció al desplegable 10 ‘1r niv./2n niv. Esquí muntanta SOCI/NO SOCI ‘

Skimo (1) Skimo (2)

(Foto Curs Esquí de Muntanya CEO 2019)

+infoinscriu-te

 

Top