Formació

AQUESTA TARDOR 3X2 EN ELS CURSOS DEL CEO, APUNTA’T ALS 3 CURSOS QUE ORGANITZEM I NOMÉS PAGA’N 2

DATA LÍMIT FINS AL 13 D’OCTUBRE. 

CURS d’EXCURSIONISME 

curs excursionisme (1)curs excursionisme (2)

(Fotos Alba Rovira)

DATES: 18 i 19 d’Octubre 

Aquest curs d’excursionisme va dirigit a totes aquelles persones que s’inicien en l’excursionisme o volen millorar els seus coneixements d’orientació i interpretació de mapes, conèixer els elements claus per poder preparar una excursió o travessa a muntanya, identificar els principals perills i aprendre a minimitzar el risc per poder gaudir de la muntanya amb la màxima seguretat. 

+info

inscriu-te

PRIMERS AUXILIS A LA MUNTANYA 

primers auxilis

DATES: 9 de Novembre  

Aquesta jornada tècnica està dirigida a tots aquells que vulguin assolir els conceptes fonamentals dels primers auxilis en sortides de muntanya. 

+ info en breus 

inscriu-te

JORNADA DE SEGURETAT I ALLAUS

Seguretat i allaus

 

 

 

 

 

 

 

 

DATES: 13 i 14 de Desembre 

Aquesta jornada tècnica està dirigida a tots aquells muntanyencs / esquiadors que es mouen en terreny hivernal nevat. Practicants de l’esquí de muntanya, snow, raquetes, alpinisme… Pretén divulgar el món de la neu i de les allaus, identificar els perills que comporta i minimitzar-los en la mesura del possible. També aprendrem a desenvolupar-nos a la muntanya hivernal amb la màxima seguretat que ens sigui possible. Traçant o escollint l’itinerari més segur en cada cas. Es tractarà fonamentalment l’autorescat, o sigui, la recerca de la víctima amb els propis mitjans del grup que participa en la sortida. Es farà un simulacre el més real possible amb l’enterrament a la neu d’una persona i la seva posterior localització.

+infoinscriu-te

I al GENER, 2a Edició del Curs d’esquí de Muntanya, aquest any nivell 1 i nivell 2!!

Skimo (1) Skimo (2)

 

 

 

 

 

 

(Foto Curs Esquí de Muntanya CEO 2019)

Top