Assegurances de muntanya

RECOLLIDA DE CARNETS I TARGETES FEDERATIVES

Podeu recollir els vostres carnets de soci, d’assegurança de muntanya i/o llicències federatives a partir del 15 de desembre de l’any en qüestió (passeig d’en Blay, 5).

L’ASSEGURANÇA DEL CEO

CEO_Logotip_BasicColor

El Centre Excursionista d’Olot informa sobre l’Assegurança que té contractada amb AXA Seguros, a través de la Corredoria d’Assegurances Fernàndez-Pagès.axaseguros

Titularitat
És titularitat de l’assegurança aquell soci que manifesta la voluntat d’estar assegurat. En cap cas és una assegurança genèrica per tots els socis. Només és per aquells que volen subscriure-la i fan el pagament anual corresponent. A més, és a nivell individual. El contracte de l’assegurança no es fa extensiu a l’àmbit familiar sinó a nivell particular.

Tota l’informació: Extracte de la pòlissa*

*Aquesta pòlissa no es la mateixa que la de caps de setmana que es contracta temporalment en les excursions per 4€/persona. En cas de voler més informació sobre la de dissabtes i diumenges cal sol·licitar-la al centre.

Activitats cobertes
• Muntanyisme: sense límit d’alçada sempre i quan no s’utilitzin estris per progressar. Exclusió pas de muntanya en cordada.

• Alpinisme: exclusió quan s’utilitzin cordes, clavilles i mosquetons, així com travessa de geleres.

• Bicicleta de muntanya: és bicicleta de muntanya, NO per carretera. No obstant, si s’està realitzant un recorregut a muntanya que passa en algun tram curt per carretera asfaltada, queda cobert. Exclusió Triatló. 

• Esquí: en totes les seves modalitats. Exclusió salt de trampolí.

Condicions

• Àmbit geogràfic: Tot el món (exclusió països en guerra).

• Edat màxima: 70 anys (noves inscripcions).

• Cobertures: fins a 12.000€ (inclou rescat i recerca).

Preu

Preu anual i gestions (d’1 de gener a 31 de desembre): 35€

 

En cas d’accident cal poseu-vos en contacte el més aviat possible

al telèfon 972260833 (Corredor d’Assegurances Josep Fernandez i Grabolosa).

 La primera visita mèdica al accidentar-se ha de ser en un centre mèdic d’urgències (no CAP)!

 

LLICÈNCIES FEDERATIVES FEEC

 

llicencia ferderativa 2021El Centre Excursionista d’Olot és entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i pot tramitar els carnets federatius a tots els socis i sòcies de l’entitat que ho sol·licitin.

De fet, per tal d’estar federat has de formar part d’algun Centre Excursionista de manera obligatòria.

Podeu consultar les tarifes a CARNET FEDERATIU FEEC:feec logo lletres-706507

 

Cobraments de rebuts

INFORMACIÓ SÒCIES: Volem informar-vos que el rebut de les quotes de socis i assegurances des de ja fa un parell d’anys es passen a cobrar la primera quinzena de novembre en comptes del desembre com es feia habitualment. La raó és reduir pèrdues en les llicències federatives que ens venen retornades més enllà del termini que tenim com a club per donar-les de baixa.

Si algú de vosaltres no està d’acord en que se li passi el rebut al novembre, hi ha la possibilitat de venir-lo a pagar presencialment al CEO o per transferència a finals de desembre o principis de gener, en aquest cas, cal tenir en compte que la llicència no s’activarà automàticament sinó que esperarem a activar-la en el moment que feu efectiu el pagament. Qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb nosaltres.

Top