Secció de Curses de Muntanya

Romanicextrem-albadanes-CMCEolot_7 copy

Benvinguts a la Secció de Curses de Muntanya del CEO,

Comencem el curs 2015-16 amb la presentació d’una nova secció dins el Centre Excursionista d’Olot, es tracta d’un espai dedicat als socis i sòcies que en els darrers mesos han demostrat un gran interès per les curses de muntanya. La passada primavera la organització de la Trepitja Garrotxa va promocionar entrenaments populars a diferents indrets de l’Alta Garrotxa amb l’objectiu d’incentivar als corredors a conèixer el terreny de la cursa.
L’experiència va tenir un gran èxit; una mitjana de 30 participants a cada entrenament i la creació d’una comunitat de persones entregades a compartir aquest esport amb el CEO. Per tal de convertir aquesta experiència en una proposta sòlida hem creat la secció de corredors de muntanya.
L’atleta olotí Moi Xarles, amb el suport de David Barti, Albert Grabulosa o Joan Blanch entre altres socis amb alts coneixements de l’esport i elterreny, són els encarregats de la secció que en aquests moments compta amb una trentena de persones de diversos nivells. Com en totes les seccions s’ofereixen facilitats i oportunitats als membres que la conformen mentre que també se li demanenuns deures. En aquest cas el CEO ofereix competir gratuïtament a les curses que organitzem, Volta pels Volcans d’Olot i Trepitja Garrotxa, en cas que no es competeixi hi haurà la obligació de ser voluntari. També és condició córrer un mínim de tres curses en nom del Centre Excursionista d’Olot al llarg de l’any, les curses són de lliure elecció. A més a més proposarem un entrenament mensual en grup, oferirem una petita ajuda econòmica en el preu de la targeta federativa i regalarem a tots els corredors i corredores l’equipació exclusiva del CEO creada per la dissenyadora Rita Masó amb el suport d’Aresta.

Fotografia de Corriols de Llum

GemmaSerra-Juan Manuel Tavares a la Trepitja Garrotxa

Fotografies de Gemma Serra

GemmaSerra-Eduard Prada a la Trepitja Garrotxa

GemmaSerra- Joel Sanchís a la Trepitja Garrotxa

*INTERN CORREDORS/ES CEO*

Records dels inicis…

Fotografia de la primera secció de curses de muntanya del CEO l’any 2013 durant un temps es va actualitzar aquest blog que resta com a document de tot el que es va fer durant aquella època: Blog.