Biblioteca

 

LA BIBLIOTECA COMPARTIDA

La Biblioteca del CEO vol facilitar l’accés al coneixement i a la informació especialitzada en excursionisme i esports de muntanya, difondre’ls i promoure’ls entre els socis de l’entitat i la comunitat excursionista. Així com el coneixement i la protecció de l’entorn natural i patrimonial de la Garrotxa i els seus voltants.

BlogSocis_02Biblioteca-InventariCEO Biblioteca. Tracks

La nostra biblioteca està especialitzada en llibres d’excursionisme i muntanya, així com guies i mapes per ajudar-te a planificar les teves rutes i conèixer el territori de la Garrotxa i de Catalunya.

També tenim un fons històric que respon a l’evolució de l’entitat i als interessos canviants dels socis des de la seva creació l’any 1934. Des de les antigues seccions d’espeleologia o BTT, per exemple, a col·leccions de literatura catalana i universal, de poesia, de generalitats diverses i de col·lecció local d’Olot i comarca.

 Butlletins del CEO: digitals a partir del núm. 176 de 2010. Tots els números més antics els pots consultar a la Biblioteca del CEO.

EspaiDigital

CEO-Bib-PréstecsSERVEI DE CONSULTA

CEO_Bib_LogosWeb - còpiaConsulta de lliure accés dels llibres, revistes i mapes de la biblioteca, tant per socis com per no socis, dins la sala de lectura i durant l’horari d’obertura de l’entitat.

 

SERVEI DE PRÉSTEC PER A SOCIS

CEO_Bib_LogosWeb3 llibres i mapes

Llibres: 1 mes / Mapes: 15 dies

Es poden renovar si ningú més els demana i avisant l’entitat. Queden exclosos de préstec les revistes i tots els documents anteriors a l’any 1980 i aquells que ho estiguin explícitament indicat per la seva importància o estat de conservació.  

SERVEI D’INFORMACIÓ BIBLIOGRÀFICA

CEO_Bib_InfBibliograficaSuport als socis i voluntaris de l’entitat en la cerca d’informació especialitzada.

 

 

CEO_Bib_RutaT’EN VAS DE RUTA O D’EXPEDICIÓ?

Avisa’ns amb temps i podrem buscar mapes, guies i tots els recursos que necessitis per planificar-te millor i anar segur a muntanya. Els materials adiquirits formaran part de la biblioteca comuna de l’entitat per compartir-los amb més socis. Escriu-nos a arxiu_biblioteca@ceolot.cat

 

 

CEO_Bib_PropostesTENS ALGUNA PROPOSTA?

Llibre, mapa, revista, recurs… Fes-nos-ho saber i ho estudiarem: DESIDERATA. Totes les propostes s’estudiaran d’acord amb la política de col·lecció i adquisicions de la biblioteca i el funcionament intern de l’entitat.P60419-211649

 

HORARI

L’horari d’obertura de la Biblioteca és el mateix que el de l’entitat, de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre. Per qualsevol consulta, adreceu-vos a l’adreça del CEO: ceo@ceolot.cat

DONACIONS

Podeu fer donacions de llibres, mapes i revistes de temàtica excursionista posant-vos en contacte amb la biblioteca. Cada possible donació s’avaluarà prèviament per determinar-ne l’interès i assegurar que ja no consta dins del fons. Cada donació serà acceptada per la junta directiva, difosa i reconeguda.

GRUP DE TREBALL PER UN CATÀL·LEG COL·LECTIU

Actualment, el Centre Excursionista d’Olot formem part del grup de treball que vol potenciar i millorar l’actual Catàleg Col·lectiu de Biblioteques Excursionistes, juntament amb el Centre Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Lleida, el Centre Excursionista de Terrassa, el Servei General d’Informació de Muntanya, l’ Agrupació Excursionista Talaia, la UEC de Gràcia i la Unió Excursionista de Sabadell.

Acutalment el fons de la Biblioteca del CEO encara no hi consta. Estem treballant internament en aquest projecte.

Top