Més informació

QUÈ SÓN LES 24HM?

Les 24 Hores a Muntanya és una prova de resistència guiada, el format és de marxa amb un guia voluntari diferent a cada etapa que marca el pas i el camí (que no està prèviament senyalitzat). El recorregut està dividit en diferents etapes i tu pots triar on comences i on acabes o si les vols fer totes, hi hauran autocars que et portaran al punt d’inici de cada etapa i et retornaran a final d’etapa. Així doncs, no es pot fer el recorregut corrents i mai es pot adelantar al guia que ens descobreix la ruta.

És important anar el més junts possible. Es procurarà anar a un ritme adequat per tothom. L’objectiu és fer cada una de les etapes en el temps pre-establert per no endarrerir l’inici de l’etapa següent i anar coordinats amb el transport d’autocars. Si alguna persona es retrassa molt (a criteri dels coordinadors de l’activitat) se li demanarà que no continuï la següent etapa per no fer anar malament a la resta de participants.

A més de ser una prova de resistència, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles per on passa el recorregut. Hi haurà avituallaments al llarg de tot el recorregut, tot i això, recomanem que cadascú es porti quelcom segons les seves necessitats alimentàries.

Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.

PREGUNTES FREQÜENTS: 

– Puc fer totes les etapes? És clar! És un gran repte per a tots nosaltres aconseguir completar les etapes!

– Puc fer una, dues, tres, quatre o cinc etapes? I tant, pots fer les etapes i el nombre d’etapes que vulguis, fés una ullada a l’itinerari i tria la que més s’adigui a les teves preferències! A més a més, no hi ha problema si el dia de la marxa decideixes fer-ne més o menys del previst però al començar cada etapa necessitarem saber si segueixes caminant a la següent. No es permet abandonar a mitja etapa (només en cas d’urgència).

– Puc fer-la corrents? No, les 24hores a Muntanya és una marxa guiada i sempre caldrà anar darrere del guia que és qui ens descobreix el camí. Es tracta d’una ruta sense senyalitzar i sempre es fa amb guia.

– Com podré anar a la meva etapa si no començo des de l’inici? Facilitarem un autocar que surt des dels Hostalets i porta a cada inici d’etapa, estigues al cas dels horaris de sortida del bus segons l’etapa a la que hagis d’anar!

– Com podré tornar a buscar el meu cotxe a l’inici? Al final de cada etapa t’esperarà l’autocar de tornada als Hostalets, per tant, un cop decideixis acabar la caminada et portarem cap al teu cotxe.

– I si arribo tard? Si arribes tard hauràs d’esperar a que comenci la següent etapa, en aquesta marxa és molt important la puntualitat per assegurar un bon funcionament!

– Puc inscriure’m el dissabte a la sortida? Sí, pots fer la teva inscripció dissabte mateix a la sortida als Hostalets, però et recomanem fer-la abans per internet o bé des del local del CEO. No es podrà fer la inscripció a la sortida de les etapes 2,3, 4 i 5. 

– Haig de portar menjar i beguda? Sí, que no en falti mai! Malgrat els diferents municipis ens ofereixen avituallaments al final i enmig de cada etapa recomanem que cadascú porti les seves necessitats alimentàries.

Top