XVIII i XIX Travessia del Canigó a Terres de l’Ebre (21 i 22 març 2020)

Dissabte 21 i diumenge 22 : Del Canigó a Terres de l’Ebre XIX i XX

Del Bruc a la Pobla de Claramunt i la Censada (Anoia)

Itinerari dissabte: El Bruc, coll de Can Maçana, castell de la Guàrdia, Sant Pau de la Guàrdia, Montserrat Parc, coll del Bruc, castell de Castellolí, Cal Jaume Bruguers, els Masets, els Vivencs, La Pobla de Claramunt.

Hores de marxa efectiva: 5 i tres quarts.

Hora i lloc de sortida: a les 7 de l’aparcament del Consum

Itinerari diumenge: La Pobla de Claramunt, castell de Claramunt, Pujol de la Guàrdia, Santa Maria de Collbàs, Santa Margarida de Montbui, castell de Montbui, coll Vendrell, la Censada (carretera C-3).

Hores de marxa efectiva: 6

Coordinació: l’equip habitual

Guiatge: Ramon Feixes

Sortida conjunta amb el Centre Excursionista de Banyoles

Preu: 90€ inclou autocar i mitja pensió. Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar el segon dia a restaurant, cal especificar-ho a l’hora d’inscriure’s. No podem assegurar plaça al restaurant a tots (limitat). Inscripció obligatòria.

LA SORTIDA QUEDA POSPOSADA PER UN FUTUR QUE JA S’ANUNCIARÀ EN EL BUTLLETÍ. ES RETORNEN ELS DINERS A TOTS ELS PARTICIPANTS.