ESCOLTEM LA RONCA DE LA DAINA A L’ALTA GARROTXA! 17nov

ESCOLTEM LA RONCA DE LA DAINA A L’ALTA GARROTXA!

Dissabte 16 i diumenge 17 de novembre.

Una sortida del grup de naturalistes del CEO.

daina

Hora i lloc de sortida: Dissabte 16 de novembre a les 10h al Consum d’Olot per organitzar-nos amb cotxes. 

Hora i lloc de tornada: Diumenge 17 de novembre a les 14h al Consum.

Descripció de la sortida: El dissabte al matí farem una excursió per l’Alta Garrotxa que tindrà un total de 16km i 200m de desnivell positiu, pels entorns d’Espinau tot enfilant cap als voltants de Lliurona (on farem nit). Al vespre arribarem al lloc d’escolta on prepararem l’espai de campament i procedirem a fer una escolta de la Ronca de les daines que habiten als entorns de Lliurona. La millor estona d’escolta és a la nit doncs anirem a dormir cap al tard. 

Diumenge al matí sortirem a les 9h tot caminant fins a la Collada d’Espinau a buscar els cotxes, unes 4 hores de caminada tot aprofitant el camí per mirar de reconèixer algun bolet i observar la flora de la tardor. L’arribada serà a les 14h al Consum d’Olot.

Què és la ronca de la Daina? Descobriu-ho clicant aquí.

Què cal portar? Tenda (organitzarem les tendes segons les participants), sac de dormir, màrfega, roba d’abric, frontal. Tindrem els cotxes a 4hores del lloc on dormirem, doncs caldrà dur tot allò que ens faci falta per passar la nit a sobre!

Quins àpats cal portar? Dinar, berenar i sopar de dissabte. Esmorzar de diumenge. Aigua suficient per dos dies de ruta.

Qui pot venir? Tota persona qui es vegi amb cor de fer una sortida de 4 hores caminant dissabte i de tornada diumenge i estigui interessada en els aspectes naturalistes del camí així com en l’escolta de la ronca de la daina. És una sortida on caldrà silenci i concentració! 

Cost? La sortida no té cost, està gestionada i guiada per les voluntàries del CEO, però caldrà que tothom tingui assegurança de muntanya, ja sigui de la FEEC, del CEO o l’assegurança de dos dies que es pot fer a l’inscriure’s.

Inscripció: Clica aquí i busca el dia/nom de la sortida! Inscripcions obertes fins el 12 de novembre.

Us hi esperem!