XV i XVI Travessia del Canigó a Terres de l’Ebre 12 i 13 d’octubre

Dies 12 i 13: Del Canigó a Terres de l’Ebre (XV i XVI)

De Sant Quirze Safaja a Les Arenes i el col d’Estenalles (Moianès-Vallès Occidental-Bages)

Itinerari dissabte: Sant Quirze Safaja, collet de les Termes, riera de la Roca, Sant Sadurní de Gallifa, collet de Sant Sadurní, Gallifa, Castell de Gallifa, torrent de la Ferreria, serra de la Codina, Sant Jaume de Vallverd, Torrota de Catafau, Les Arenes.

Hores de marxa efectiva: 7 hores.

Hora i lloc de sortida: A les 7 de l’aparcament del Consum

Farem nit en un establiment de la rodalia.

Itinerari diumenge: Les Arenes, Mare de Déu de les Arenes, carena de l’Illa, coll Llarg, coll de Grua, camí dels Monjos, Sant Llorenç del Munt, carena del Pagès, coll d’Eres, Montcau, coll d’Estenalles.

Hores de marxa efectiva: 4 hores i tres quarts.

Guiatge: Ramon Feixas

Coordinació: L’equip habitual

Sortida conjunta amb el Centre Excursionista de Banyoles.

Inscripcions: 15 places. 70 euros mitja pensió i 35 del bus = 105 euros. Hi ha possibilitat de dinar a la Mola (ja s’ho pagarà cadascú allà). Si us voleu quedar a dinar a la Mola a l’hora d’inscriure-us poseu la opció que posa ‘+ dinar’ i en cas que no vulgueu, el contrari.

INSCRIPCIONS