Sant Jordi. Presentació “Caminant per l’Altra Garrotxa”, d’Esteve Serra

Presentació del llibre “Caminant per l’Altra Garrotxa”, d’Esteve Serra

20190408_180133_0000

VINE PER SANT JORDI!

Dimarts 23, a les 19h al Local del Centre Excursionista d’Olot

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i per escalfar motors per l’Embardissada, us esperem a la presentació del llibre “Caminant per l’Altra Garrotxa”, d’Esteve Serra. A través de les seves fotografies coneixerem les persones que hi viuen i hi treballen avui dia.  L’autor ressegueix la ruta del clàssic “Caminant per l’Alta Garrotxa”, publicat el 1984 per Ramon Sala i Narcís Puigdevall i amb fotografies de Josep M. Melció, i en mostra l’evolució humana i paisatgística. Us animem a venir per aprendre, comprendre i respectar millor el territori que caminem i correm.

Qui l’organitzem?

L’acte s’organitza conjuntament amb l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa en el marc de l’estada a Olot del “Piribús“, projecte d’exposició itinerant que vol difondre i reflexionar sobre el patrimoni pirinenc i que ha estat creada per la xarxa transfronterera Xarxa d’Educació Pirineus Vius.

CEO-Bib-ExpoSantJordi2019_02Exposició complementària: “Llegim muntanyes i natura”

I a més… Durant el mes d’abril, a la Sala del CEO, trobareu un recull de fragments literaris sobre l’excursionisme, la muntanya i la natura que els socis del CEO han triat de les darreres novetats de la biblioteca de l’entitat.