50é Aniversari de la Flama de la Llengua Catalana

Foto Alba Danés

Fotografia Alba Danés Boix

Ha passat ja mig segle des de la primera renovació de la Flama de la Llengua Catalana. Coincidint amb el centenari del naixement de Pompeu Fabra, l’any 1968 l’excursionisme català se sumà a les celebracions reivindicatives que es dugueren a terme arreu. Des de 1970 i de forma ininterrompuda, la voluntat del poble per mantenir ben viva la llengua catalana homenatjant a Pompeu Fabra s’ha fet ben visible.
La propera renovació serà la 50a i, per celebrar-ho, la FEEC ha preparat un seguit d’actuacions que posaran de manifest la bona predisposició de les entitats i clubs excursionistes per donar continuïtat a aquesta tradició.

El proper 18 de febrer des del Centre Excursionista d’Olot anirem a cercar la Flama de la Llengua a Camprodon, el CEEC ens entregarà la Flama encesa des de Prades i nosaltres serem els encarregats de portar-la fins a Ripoll. Ens agradarà molt que ens acompanyeu en la recollida de la mateia, els horaris són:

-> 7h del matí recollida a Camprodon, primera etapa de l’excursió de 20km i 700md+
-> Parada a Sant Joan de les Abadesses.
-> Segona etapa de l’excursió de Sant Joan de les Abadesses a Ripoll amb 20km i 500md+
-> 19h del vespre arribada a Ripoll on farem entrega de la Flama.

Us hi esperem!