Travessa Ulldeter – Núria (24 febrer 2018)

Travessa-2018

25ena edició de la tradicional travessa hivernal de Ulldeter a Núria. 

APLAÇADA PER MAL TEMPS – NOVA DATA 24 DE FEBRER DE 2018

IMPRESCINDIBLE portar grampons posats a mida, piolet, roba d’abric i material adient a l’alta muntanya hivernal així com menjar per a tota la jornada. El recorregut d’Ulldeter a Núria és d’uns 11km i que completem amb poc menys de 8 hores, caldrà estar pendent de la neu per valorar fer l’excursió amb o sense raquetes, però els grampons sí són obligatoris. 

*No es permetrà sortir a cap excursionista qui no porti el material adient*

Recomanem que totes les persones participants ja estiguin avituades a les excursions per alta muntanya hivernals, en cas de no ser així agrairem ho feu saber a la organització al moment de fer la inscripció. És indispensable tenir assegurança a muntanya (en cas de no tenir-ne l’assegurança temporal és de 4€ per persona/dia). Un cop arribats a Núria, agafarem el cremallera (no inclòs al preu). 

Preu travessa (costos autocar) : 18€ socis del CEO / 22€ no socis del CEO.

Inscripcions: places limitades (0rdre d’inscripció) , inscriu-te amb antel·lació presencialment al local del CEO al Passeig d’en Blay, 5 d’Olot (obert de dilluns a dissabte de 7 a 9). 

Horaris: Al fer la inscripció se us informarà dels horaris de sortida (sigueu molt puntuals), l’arribada a Olot serà tard al vespre, segons el cremallera que es pugui agafar a Núria. 

Captura de pantalla 2018-01-09 a les 16.09.31

 

*Aquest és el track de l’any  passat, vam tenir molta neu i es va fer la sortida amb raquetes. 

 

Per qualsevol dubte contacta a:
Telèfon: 972260675
Correu electrònic: ceo@ceolot.cat