Èxit de la 2a Trepitja Garrotxa Solidària


 

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot per segon any, ha tancat aquest cap de setmana el calendari de la 4a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), patrocinada per Asus i Tuga Active Wear.

Tres recorreguts amb més de 300 corredors: la Ultra, de 112 quilòmetres i 5.400 metres de desnivell permet conèixer la subcomarca de l’Alta Garrotxa en tots els seus límits. Des de Sadernes, Sales de Llierca i Beuda al sud; per l’est les Garrotxes d’Empordà; la ratlla de França pel nord; i per l’oest, una petita part de la Vall de Camprodon. La Trail, de 63 quilòmetres, que arribava seguint la Ultra fins a Talaixà i la cursa, de 25km que va comptar amb més d’un centenar de persones i que pretenia apropar el trail run de l’Alta Garrotxa a nivell més popular. Totes tres proves, de caire solidari, han sortit i arribat a la població d’Oix.

La classificació final i galeria de fotografies completa a www.ceolot.cat/trepitja